tisdag 22 januari 2013

lillfegisfisen

Min lilla tjej är en försiktig en. Det är vääldigt, väldigt skrämmande att testa gränserna för vad man klarar (utom att skrika förstås =)). Så även om hon verkar "kunna" gå så vill och vågar hon inte riktigt. Det går endast och enbart om man är två vuxna som hon kan gå emellan. Vi får öva när vi är på underbara-sol-semester om några veckor, mamsen och jag. Sedan går det ju fint om hon glömmer bort sig, typ blir superexalterar eller får syn på tv:n (hon är en riktig tv-junkie, precis som sin mor. Fast hon har en fäbless för reklam snarare än själva programmen) då kan hon stå hur länge som helst, eller kuta iväg flera steg. Tills hon kommer på sig själv och trillar på rumpan.

Rumptrillandet är även det väldigt farligt enligt MT. Hon blir jätterädd och börjar gråta varje gång. Eller så blir hon skitsur för att hon trillar och börjar gråta för det, men det är lite svårt att tolka.

Såg att 2012 års 100 vanligaste flicknamn nu är släppta (http://www.scb.se/Pages/TableAndChart____347441.aspx)
MTs namn hamnade någonstans i mitten, vanligare än jag trodde faktiskt! Men förhoppningsvis blir det inte tre av henne i varje klass iaf =)

2 kommentarer:

  1. Det var någon av pojkarna (dålig mamma som inte kommer ihåg vem ;-) ) som inte heller ville gå själv men om han fick hålla någonting i varje hand typ leksak, flaska el dyl. så vågade han gå betydligt längre.
    Ska ni åka utomlands? Kanarieöarna? Härligt och väl förtjänt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe, dina killar är ju så stora nu. Börjar ju bli ett tag sedan =)

      Jo, ibland går det faktiskt att lura henne lite på det sättet!

      Radera