onsdag 15 maj 2013

Idag är jag lesslessless

Idag är jag trött och less.

Inget jag gör gällande sömnen verkar hjälpa. Tycker bara det blir sämre. Nu vaknar hon 9 av 10 mornar före sex. Alltså mellan 05-05.45 någon gång. Utöver det så sover hon oroligt flera nätter i veckan. Inatt säkert sex gånger.

Nu får hon tamigfaan sova hur i helvete hon vill på dagarna. Jag skiter i det. Mina scheman funkar ju bajs ändå.


7 kommentarer:

  1. Kan du inte lägga henne en timme senare då? Ett annat tips är att ge en flaska välling tidigt på morgonen när hon vaknar. Det funkar superbra på min kille, han somnar om direkt :) /i

    SvaraRadera
  2. Min plan är att göra det när hon börjar på förskola, så man hinner vara lite med henne på kvällen. Men just nu arbetar jag när hon somnat och eftersom jag är kvällstrött är det skönt att kunna riva av det mesta av jobbet mellan sju och åtta. Men ärligt talat vet jag inte om det skulle fungera. När vi åkte till Kanarieöarna lät jag henne vara uppe till åtta, men hon vaknade mellan 5-6 ändå.

    Välling vet jag fungerar för nästan alla, tyvärr tar inte min tjej det. Så det är inget alternativ.

    Tack för tipset iaf!

    SvaraRadera
  3. Kanske kan du testa att mata på henne med något hon gillar?

    SvaraRadera
  4. Hmm, ja kanske. Fast jag tror vällingen är mycket att de suger och "myser" sig trötta igen. Eftersom hon aldrig använt flaskan på det sättet (hon tog aldrig ersättning eller välling, suger inte på napp eller tumme)så tror jag inte det hjälper.

    Men vad skulle du föreslå isf? Det får ju inte vara något som kladdar eller tar tid att fixa... Kanske banan?

    SvaraRadera
  5. kan inte bero på att hon är sjuk då?
    E sover oxå råkasst när han är dålig, sen vänder det när han blir bättre

    hoppas det ordnar sig snart, man blir ju galen när man inte får sova

    tänker på er

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det kan säkert vara så! Nu har hon sovit helt ok på natten en natt och helt sjukt mycket på dagen. Så hon sover nog igen sig efter sjukan. Får se hur det utvecklar sig framöver.

      Radera
  6. Det jäkla ljuset dock... Vi är inne i en period - som kan vara en fas men jag tänker envist skylla på ljuset - när hon sover oroligt fram till midnatt (det är ju ljust utav bara helvete på kvällarna) och sedan drar igång runt 6 (det är ju ljust utav bara helvete på mornarna)Mörkläggningsgardiner fungerar skunk, det enda som verkar fungera är faktiskt att låta lampan vara tänd i fönstret (blir inte så stor skillnad när det ljusnar utanför mökläggninggardinen antar jag). Och lite svettig samsovning mellan 6 och (typ) 8. Jag får kruppen. För jag somnar inte som en sten kl 9.30 bara för att hon somnar då. Då har jag ju lagom fått upp mina grusiga ögon och vaknat till ordentligt. Min sover dessutom bara en timma i taget dagtid, har aldrig varit mer. Hade önskat att hon sov 1,5 i alla fall - så kanske jag också hann somna och ta igen att jag bara fick 5-6 timmars sömn det senaste dygnet. Men nej... de planerar uppenbart detta efter eget huvud. Det mamma-retsamma huvudet ;-)

    SvaraRadera