torsdag 12 april 2012

Snart två månader

Snart är hon två månader. Fast det känns på något mystiskt sätt som hon varit här så otroligt mycket längre. Det går bättre och bättre. Sedan vi slutade med mjölk så är hon nöjdare och gladare. Hon sover hyfsat bra och har greppat det här med natt och dag. Vid sju, åtta på kvällen knoppar hon in för det mesta. Sedan äter hon ungefär var tredje timme. Det går snabbare att söva om henne efter varje matning också.

Hon är lite lättsammare att ha med "ut" nu också. Hon gillar fortfarande inte att vara vaken i vagnen, men det går ett litet tag. Tar jag upp henne så kan jag oftast stävja utbrottet.

Hon "snackar" massa nu också =) Och ler mera medvetet mot en. Hennes prime time är verkligen förmiddagar. Eller egentligen fram till fem-snåret. Då börjar hon tackla av och blir mer ledsen och svårttröstad. Fram tills dess är hon ofta väldigt glad, jollrar och leker.

Just nu kunde livet vara bättre =) Har rykt på magsjuka som tack och lov verkar vara snabbt överstökad (kräktes bara mellan typ 01-06). Men febern sitter i och jag har ont i hela kroppen. Lillskruttan har också lite förhöjd temp (bara 37,3 men hon brukar ligga runt 36,6) så vi verkar fått oss en bacill. Får hålla lite koll på henne...

Mamma är här förstås (ängeln) och hjälper till.

1 kommentar:

  1. 2 månader?! Det är ju helt galet!! ;) Tråkigt att höra med febern dock. :( Jag hoppas att det snart går över!! Krya på er!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam!

    SvaraRadera