tisdag 3 april 2012

Vardag

Ja, det har trots allt börjat bli vardag eller vad man ska säga. Hon är lättsammare nu. Sover mer regelbundet, är inte lika kinkig när hon är vaken. Eller rättare sagt många dagar är hon riktigt glad! Inte idag dock. Men många dagar =) Då "snackar" hon massa, ler lite, ligger förnöjt på filten och kollar in världen...

Håller på att utvärdera om hon är käsnlig för mjölk eftersom hon fått ordentliga eksem och haft ont i magen sedan start. Så nu är det noll mjölk för mig. Det är trist!! Ingen ost, äckliga ersättningar i kaffet, ingen (ljus) choklad... Mest är det osten och chokladen som saknas. Vi kör nu 1,5-2 veckor sedan ska vi testa att ge henne ersättning med komjölk. Reagerar hon inte på det är hon definitivt inte käsnlig och jag kan återgå till min vanliga diet. Har även slutat med allt gasbildande (bönor, lök, russin, kål osv), vilket kanske låter enkelt men lök, bönor och kål utgör en ganska stor del av min vanliga kost. För att inte tala om tomater och citrusfrukter. Jaja. Ska till BVC och barnläkaren idag för att se vad han tror.

Måste nog dra nu för att hinna. Allt tar ju liksom dubbelt så lång tid med bebis =)

2 kommentarer:

  1. Hej,

    Ett tips när du utreder vad hon är känslig för, är att utesluta en sak i taget, blir så himla svårt med analysen annars. Dessutom fick vi rekommendationen att utesluta produkterna i 2-3 veckor innan vi utsatte lillen för ämnet.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tråkigt att höra med den känsliga magen men ändå kul att läsa om en mer fungerande vardag! =)

    SvaraRadera