onsdag 5 juni 2013

Södervända

Nu har jag och fisan varit i Maaaalmöööeee och hälsat på Anna och Klara! Väldigt trevligt även om det nu för tiden inte är tal om några långa middagar på Italienaren och oavbrutet snack om allt och inget. Nu för tiden blir det till att umgås så effektivt man kan mellan gungningar, matningar, tröstningar, jagande, rutchbanerutchande, bärande, handhållande och blöjbyten. Men det gick bra =) Vi börjar ju bli rätt rutinerade mammor båda två.

Klara och MT accepterade varandra, knuffades lite, stal lite leksaker och hällde lite grus över varandra. Kort och gott kan man väl säga att de umgicks så hjärtligt som bara är möjligt för två, drygt, ettåringar.

MT har väl inte varit på sitt mest soliga humör sista veckan och det där gnället kan emellanåt bli lite frustrerande. Men jag kan meddela att hon var heeeelt överlycklig när vi kom hem idag. Nu sover hon som en stock och jag hoppas hon bestämmer sig för att ge sin mor lite sovmorgon imorgon (alltså sova längre än till 05).

Bodde hos min lillebrorsa gjorde vi också! Väldans nice att få umgås lite med honom också.

Kort och gott har vi haft det bra men är heelt utmattade bägge två och tycker att det är rätt skönt att vara hemma igen =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar