tisdag 19 juni 2012

Mammors favvoämne

Nämligen sömn. Eller bristen därav. Eller...

Bajs är också intressant

Men jag är mer inne på sömn.

Igår hade hon en riktigt konstig dag. Först sov hon närmare tolv timmar på natten (med avbrott för amning 01.30, 04.45 och 06.15). Sedan... Nästan ingenting.

En lur på förmiddagen, 45 minuter. Vid lunch knappt 30 och så en på eftermiddagen på kanske 35-40. Sedan var hon övertrött och omöjlig att få att somna. Hon däckade 21.30! Sedan bestämde mamma att nu är det uppstigning vid sju.noll.noll i framtiden oavsett. Så dagslurarna blir lite mer strukturerade.

För gissa om MT blir grinig om hon inte sover ordentligt. Skratt övergår i gråt som övergår i skratt som övergår i gallskrik.

Nu sover hon iaf sedan drygt en timme, så förhoppningsvis är det mer ordning idag. Klockan tolv är det dags för SATS Baby igen (kul!) och sedan träff med singelmammagruppen från MVC.

1 kommentar:

  1. ja håll stenhårt på väckningar. Det är faktiskt super viktigt för att dom ska sova gutt

    Hur trött man än är en morgon är det super bra att ställa klockan på 7, väcka liten och sen veta att då är man garanterad sömn på dagen och nästkommande natt.

    Allt hör ihop, om man sover för mycket en natt blir det mindre natten efter, sover man för mycket en dag sover man mindre natten efter etc etc.

    /Natalie

    SvaraRadera