söndag 9 december 2012

Resa med bebis...

Blir verkligen ett helt annat projekt än att resa själv.

Vi ska till morfar på bästkusten en kortis. Åker imorgon, kommer hem på onsdag. Håller fingrar, tår och allt annat som möjligen går att korsa eller hålla att det inte ska börja snöa allan under dessa tre dagar. För jag har redan blivit två timmar tåg-sen med bebis en gång och då gick det bra, så den turen har jag använt upp.

MT ska få sova i sin nya resesäng också. Ska bli väldigt intressant att se vad hon kommer tycka om den. Eller intressant och intressant. Antingen blir det ok sömn i två nätter eller så blir det natt-disco... Vi hoppas på det första. Jag har en "vanlig" resesäng också, men den väger säkert 10 kilo och blir stor som ett as, även ihopvikt. Den skulle vara nästan (eller helt) omöjlig att frakta med samtidigt som man ska jonglera bebis, pansarvagn, resväska och skötväska i snö. så nu får MT sova i en sån här: http://www.barnresebutiken.se/kategorier/sova-på-resa/travel-cot-baby-luxe. Den väger bara 2 kilo och blir en disk som är 36 cm i diameter och 13 cm hög när den är ihopfälld. Funkar tom att stoppa in i mini-förvaringen under pansarvagnen. Verkar grymt smidig. Om nu MT vill sova i den. Det återstår att se.

För övrigt gick fotograferingen igår fantastiskt bra! Hon diggade konceptet fullständigt. Framför allt de andra barnen, de var väldigt skojiga att titta på. Till och med att byta kläder 152 gånger på 30 minuter gick bra! Jag hoppas verkligen att det blev några riktigt bra bilder! Skulle vara så kul att kunna förstora upp och göra en tavla eller nåt hit hem. Hon fick dessutom två supersöta klädesplagg. Men jag måste till någon second hand-butik eller nåt och försöka hitta lite byxor till henne! Har ungefär ett par i storlek 74... Räcker inte så långt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar