torsdag 3 maj 2012

Funkar det inte, lös det =)

Ja, nu när jag och MT börjat hitta lite rutiner så hinner man med lite mer saker än tidigare. MT gillar att bada (däremot h.a.t.a.r hon att gå upp ur badet, men det är ju en annan historia). Nåja, mamma inhandlade en badbalja på IKEA, den är toppen förutom att den inte har någon propp i botten. Så varje gång liten badat så måste jag stå och liksom vicka hela baljan och försöka att inte hälla ut vattnet för fort för då blir hela badrumsgolvet blött. Men man vill inte stå i evighet heller. Så det slutar ofta med att halva golvet är blött. Som en kompromiss.

Det händer även rätt ofta att baljan blir stående eftersom MT börjar gallskrika i samband med uppstigandet och sedan är det liksom fullt upp.

Well. Problem är till för att lösas, så jag inhandlade en vanlig diskpropp med sån metallpigg under som man sticker ner i hålet i diskhon så proppen fastnar lite liksom... Hoppas ni fattar. Sedan tog jag borrmaskinen och borrade ett litet hål (för proppiggen) och några större hål runt om för att vattnet ska rinna ut. Testade ikväll. Funkade Så. Sjukt. Bra.

Mycket nöjd mamma

2 kommentarer:

  1. Hahahaha!! =) Det är bra, kvinnor kan! ;)

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaam!

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat! Ska genast göra samma med vår badbalja :-)

    SvaraRadera