tisdag 5 juli 2011

Bokat inskrivning...

...och sovit middag.

Nu har jag tid, den 4:e augusti klockan 13.30. Åhh! Jag hoppas så att jag är gravid fortfarande då och att allt är bra. Tänk att få gå på inskrivning. Vilken känsla...

Det är nästan exakt en månad dit... Tamdadam... 30 dagar... Hur kan 30 dagar kännas så oerhört långt borta! Men under 19 av dem har jag semester och förhoppningsvis är det full rulle då så jag inte har så förbenat mycket tid att fundera på saken.

Jag valde MamaMia. Först tänkte jag ta den "lokala" MVC:n, men när jag försökte ringa dit upptäcker jag att dom ännu inte upptäckt den fantastiska uppfinningen, telefonkö... Utan det tutar bara upptaget och man får ringa igen,
och igen,
och igen...
Efter kanske tio påringningar på tio minuter gav jag upp och ringde MamaMia istället. Telefonkö, hurra! Sedan fick jag prata med någon övergullig telefonist/barnmorska(?) och sedan var det bra med det... Eller, jag sa att jag ville boka tid för UL också, men då tyckte hon jag skulle vänta och diskutera det med BM på inskrivningen, och visst, det kan jag ju göra.

Nu ska jag iväg och handla för jag ska bjuda nyseparerad kompis på middag idag. Lilla gumman, så ledsen...

Jag är dessutom alldeles humörinstabil idag och känner mig som jag har rå-PMS, minsta lilla och jag börjar antagligen gråta... Får tänka på enbart roliga saker.

Som papporna i Americas Funniest Home videos... Det blir bra.

3 kommentarer:

  1. Tiden kan ju verkligen gå så fruktansvärt låååångsamt när man väntar på något roligt...men det får vi ju hoppas att det inte gör denna gången! :)

    /Anna

    SvaraRadera
  2. Vad kul. Då har du något att se framemot.

    Dessa 30 dagar kommer att gå bra. Denna gång kommer du gå hela vägen.

    SvaraRadera
  3. Hur kan en så kort tid kännas så erbarmerligt lång?? :0)

    kram

    SvaraRadera