måndag 20 juni 2011

Internet-stopp

I helgen har jag haft internet-stopp, jag mår verkligen inte bra av att läsa symptomtrådar och bloggar med folk som är gravida. Det enda jag tänker är att jag inte är gravid, för sådär känner inte jag!

Igår trodde jag faktiskt att det fanns en chans, brösten stack och gjorde ont och jag hade ont i svanken och det ilade och molade i livmodertrakten. Idag känns det nästan ingenting, jo, jag har ont i höger bröst. Men det har jag alltid en vecka innan mens så. Vi får se.

Har bestämt mig för att inte testa i midsommar. Jag ska ju åka bort och träffa bästisen utomlands och vill inte förstöra helgen om det skulle bli minus. Samma sak gäller för test på tisdagen efter då jag fyller år. Så måndag blir testdag. Får jag mens så får jag den på tisdag sannolikt.

Jag kommer heller inte att föra statistik, av samma anledning som internetstoppet. Jag visar diagrammet när jag vet, om en vecka alltså.

Träffade preggo-polaren igår. Det var bara bra med henne! Inget illamående, ömma och stora bröst samt trött och lite "humörig" men annars på topp. Hon tyckte nästan det var lite jobbigt för att hon kände sig så ogravid =) Jag tyckte hon skulle njuta av det så länge det varade. Man vet aldrig när krämporna slår till =)

Kortvecka! weeeee!

2 kommentarer:

  1. Usch det är jobbigt det där...

    Hoppas på en bra midsommar!
    kramar

    SvaraRadera
  2. Jag vet precis hur du känner; idag har mina tvivel kommit krypande. :( Det är inte alls kul. Positiva tankar är det som gäller nu!! ;)

    Kraaaaaaaaaaam!

    /Anna

    SvaraRadera