måndag 6 februari 2012

Tågande...

Sitter på tåget igen, på väg till Lund för fjärde kurstillfället.

Mamsen är inte överlycklig över att jag åker så långt bort så sent, hon har avtvingat mig löfte om att ringa o.m.e.d.e.l.b.a.r.t jag känner minsta antydan till värk. Jaja, MT ska inte komma de närmaste dagarna (veckorna) ändå. Det har jag bestämt. Så det är ingen fara.

På tal om det så är det sjuka 3,5 vecka kvar till BF... Börjar nästan hyperventilera när jag tänker på det.

Och inte på grund av normala skäl, som rädsla för smärta eller av spänning inför att bli förälder (det fattar jag iaf inte, fortfarande) utan för att jag inte hunnit lägga golv i hallen... Eller sätta fodret till vardagsrummet. Jag har inte bytt elkontakterna till lamporna, inte satt upp draperiet eller belysningen i sovrummet. Jag har inte monterat badrumslamporna eller målat klart dörrarna. Jag har inte satt upp hatthyllan eller krokarna eller köpt mattan som jag tänkte att barnvagnen ska kunna stå och torka upp på när jag varit på promenad med MT.

Jobbet... Suck... Där har jag faktiskt börjat coola ner mig lite. Men det är fortfarande mycket som jag vill hinna med.

Alltså, jag vet att jag får skylla mig själv och jag skriver inte allt det här för att få massa sympatier. Jag behöver bara skriva av mig. Det hjälper lite att sätta det på pränt.

Den här veckan ser ut som följande
Måndag: Jobb, sedan tåg till Lund. Framme 21.40 ungefär. Checka in på hotell, soova!
Tisdag: Upp, kolla så någon på kontoret skickat över presentationen jag ska hålla (som ligger på stickan jag glömde i datorn... Suck). Sedan kurs till halv fem. Sedan träffa fantastiska Anna! DET ska bli så himla roligt! (kursen är också rolig, faktiskt =))
Onsdag: Kurs, tåg hem vid halv sex. Hemma runt halv elva på kvällen
Torsdag: Till seniormässa för att ragga testpersoner till min studie, eftermiddag möte på jobbet. Kvällen spenderas hos ex-preggo-polaren och hennes Charlie.
Fredag: Seniormässan eller annat ställe för att ragga mer testpersoner. Träffa gamla polare för en "öl" sedan vidare för att bjuda annan kompis på födelsedagspresentsmiddagen på restaurang.
Lördag och söndag: Fixa så mycket som bara är möjligt i lägenheten av det jag beklagade mig om ovan.

Check... Det är inte långtråkigt att vara jag just nu.

2 kommentarer:

  1. Jag är så himla impad över allt du redan har hunnit med! 3,5 v kvar?! Det är ju helt sjukt!! Vart har tiden tagit vägen egentligen? See you soon!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

    SvaraRadera
  2. Ja, shit. Vart har tiden tagit vägen? Måste ju göra fint så du och Pölsan kan komma och hälsa på sedan =)

    SvaraRadera