söndag 25 september 2011

Flytten fortsättning...

Jorå, efter jag skrivit papper i fredags informerades jag om att det fanns tre nycklar för att ta sig in, en till porten, en till vanliga låset i dörren och en till sjutillhållarlåset. Det fanns en nyckel till tvättstugebokningsprylen och en nyckel som han trodde gick till grovsoprummet "eller nåt".

Jag fiffar ihop tre nyckelknippor med portnyckel och de två dörrnycklarna och en egen med tvättstuge- och grovsopnycklarna. Så förutom flytten är jag bjuden på min pappas, frus, systers 50-årsfest. Så efter flytten piffar jag mig lite fort och så går jag och mamma. Jag med en av de ihopfiffade nyckelknipporna.

Kommer hem vid tolvtiden på natten och ska öppna porten (som nu alltså inte går att öppna med kod). Det går inte... Ingen av nycklarna passar. Jag kommer inte in. Klockan är tolv på natten, ingen är ute och jag kommer inte in till min lägenhet.

Jag börjar gråta. Jag är så trött efter dagens flytt och de senaste veckornas stress och jag orkar liksom inte. Tillslut skärper jag mig och ringer en av min kompisar som bor i området, tack och lov är hon vaken och hemma. Så jag får knalla upp till polaren, med finklänning, utan linsvätska eller min medicin. Men jag är oerhört tacksam över att jag får sova iaf. Inomhus.

Sov inte toppen så idag är jag trött. Men inatt får jag iaf sova i min egen säng.

Det visade sig att den enda nyckel som de trodde hörde till grovsoprummet är nyckeln till porten, det finns alltså EN sån nyckel. Dessutom passar inte tvättstugenyckeln i bokningsprylen. AAAaaaaaaaah!!!!!! Jaja...

Bara att ringa dem imorgon och så får de fixa det här.

Nu kan ska ni iaf få njuta av vad som förhoppningsvis kommer bli skojiga "före"-bilder när jag så småningom blivit klar med renoveringen (igen)

 Mitt oerhört tjusiga proppskåp (och några av ungefär 300 hål)

 Sovrumsväggen, lägg märke till de härligt ingrodda fettfläckarna och fler hål


 (sorry, orkar inte fixa rotationen) Min fabulösa toalettvägg med ca 72 olika, helt ofunktionella förvaringslösningar.

Vardagsrumsvägg (inte bara tantens fel, vi har börjat riva lite lös tapet också, men mellan fönstren har hon haft någon form av spegelvägg tror vi, fäst med dubbelhäftande tejp)

Yä... Jag kommer inte ha tråkigt det närmaste halvåret iaf.

1 kommentar:

  1. Men suck, vilken start! :( Fast då kan det ju bara bli bättre! :) Det ska bli kul att se när det är klart!

    /Anna

    SvaraRadera