onsdag 28 september 2011

Spark, spark?

Nu är jag ganska säker på att det är sparkar jag känner =)

Igår kväll när jag lagt mig för att sova (på mage) så kände jag det igen, som att någon petar till mig från insidan med pekfingret. Jag tycker alltså inte att det känns som "fladder", eller som en fisk som sprattlar utan som, tja, en väldigt liten spark. Jag hoppas det är det och att det kommer mycket sånt framöver =)

Ikväll gör jag ett nytt försök med badrumskillen, han vart fast på något jobb igår och kunde inte komma. Däremot fick jag då tid att inspektera det nyslipade golvet. Det vart superfint! Även om några av de djupaste reporna var kvar. Men jag förstod redan när jag såg dem att de inte skulle gå bort helt, tanta måste ha släpat något väldigt tungt på golvet där.

Lappen i tvättstugan hade faktiskt fått sitta kvar igår, så jag håller tummarna att det fortsätter så ända till söndag då jag bokat tvättid... Måste nog ändå köpa strumpor idag. För de har jag inte ett (rent) par kvar av.

Jag är väldigt tjatig nu, men det är typ det största som kommer hända på ett tag, det är nu exakt en vecka till RUL. Jag är så spänd, förväntansfull, livrädd och nervös... Men veckan kommer nog gå fort. Snart vet jag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar