söndag 4 september 2011

Trötthelg!

Ojojoj vad jag kan sova nu... Vet inte riktigt vad som har hänt. Går gärna och lägger mig klockan åtta på kvällarna och i helgen har jag sovit middag både lördag och söndag.

Det har förvisso varit en ganska intensiv helg. Har hjälpt kompisen flytta till mitt område och det gick jättebra! Jag hjälpte mest till att packa upp och bar inte så mycket. Märkte ganska kvickt att gå med tunga saker upp för trapporna gjorde fogarna värre, så det var bara att lägga ner. Däckade när jag kom hem därifrån vid fem-tiden. Idag har jag hjälpt mamma flytta böcker och bokhyllor till hennes nya lägenhet och somnade igen när jag kom hem.

Men ärligt, middagssovande är underbart! Det är såå skönt!

Nu har jag dessutom äntligen lyckats månadshandla! (intresseklubben antecknar förbrilt misstänker jag) Jag hade slut på allt... Nu när jag äntligen kan dricka kaffe igen (wehoo!!) har jag varit tvungen att köpa gevalias instant ekologiska för de envisas med att köpa så grymt äckligt kaffe till mitt jobb. Instant är faktistkt bättre än giftet som serveras där...

Ny vecka och jag vill bara sova och önskar att det var helg snart igen. Magen är plus, minus noll sedan förra bilden. Större på kvällarna än mornarna (då den knappt syns alls). Brösten är lite större men gör inte så där ont som de gjorde i början. Nu är det mer som att det ilar i dem till och från. Skönt att kunna ligga på mage och sova, det är bara att passa på...

Imorgon ska jag faktiskt till en psykologstudent som ska testa sina hjärnskrynklar-skills på mig. Man betalar en billig penning och får hjälp med grejer. Lite som naprapathögskolan fast för hjärnan. Det jag ska ta tag i är alltså min förhållandeskräck. Eller skräck och skräck, men jag verkar ha svårt att lita på killar, jag har svårt att hålla ihop förhållanden och kan liksom inte tänka mig att jag skulle kunna träffa någon/vara värd att träffa någon. Kände att det var dumt att överföra det här på mitt framtida barn. Jag vill ju att han eller hon ska ha en sund inställning till förhållanden. Sedan vill jag ju gärna träffa "min" man! Både för min skull och för MTs. Så det börjar bli dags att göra nåt åt mina hjärnspöken. Får se om det hjälper =)

6 kommentarer:

  1. Det är alltid bra att gå i terapi så att man blir en bättre människa.

    Jag är kanske intresserad av att göra samma sak. Hur hittade du den studenten?

    SvaraRadera
  2. Googlade studenbehandling + stockholms universitet + psykoterapi eller nåt sånt. Då dök det upp. Kostar typ 120:- per gång eller så. Först ringer dom upp och kollar så "man är intressant" för deras studenter. Sedan ringer en student upp och så bestämmer man tid. Första gågnerna är mer som utvärdering om det är intressant att fortsätta eller inte. Måste ju ge nåt åt studenten också, annars är det bortkastat för dem.

    Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Men så roligt med psykologstudenten!! Det hade jag också velat göra! Jag tror i och för sig att det ska till en galet erfaren psykolog för att få mig att hitta mannen i mitt liv...;)

    /Anna

    SvaraRadera
  4. =) Vi får se hur hon sköter sig =)

    SvaraRadera
  5. Spännande! Var inne på att göra samma sak faktiskt, innan den här token dök upp i mitt liv och tålde att jag försökte slänga ut honom. Men han kan ju inte tåla hur mycket som helst så kanske ska jag söka upp någon när jag flyttat till Lund...tål att tänkas på.

    SvaraRadera
  6. Måste ju finnas liknande i Lund också! Eller så löser det sig helt enkelt med rätt karl =)

    SvaraRadera